TREFOIL

ロンドンにある博物館内公園を敷地としたエネルギーループを3次元空間に表現したパビリオン。空と大地の間の均衡した無限のシステムはアーバンランドスケープの中に近隣住民や訪問者のための交流、休息、遊び等のレクリエーションの場を提供する。木板と階層的に塗り分けられた鋼板で構成。少人数で組み立て/分解を容易にできるように最小限の部材と単純な構造とした。
-
The pavilion location is within a public park adjacent to museum in London and it represents energy loop three dimensionally. Infinite system of energy balanced between open sky and earth provides interaction, sit-back and play-ground in urban landscape. The pavilion consists of wooden plates and gradational colored steel fins. It is designed for easy assemble/disassemble with minimum elements.
Main Use: Pavilion
Total Floor Area: 57㎡
Location: London
*インターン、アルバイトを随時募集しております。ご希望の方は下記メールアドレスまでご連絡ください。
*Currently accepting student internship and part-time work. Please contact the following e-mail address for application.

hannat architects
〒150-0001 東京都渋谷区神宮前5-36-4 #D    t/f: 03 6874 0164
5-36-4 Jingumae #D Shibuya-ku, Tokyo 150-0001, Japan    t/f: +81 3 6874 0164
︎ info@hannatarchitects.com